22 Şubat 2011 Salı

Dişim ve Çene Kemiğimin Aşkı

Uzun zamandır kırık olan dişimi bi kaç gün önce tamamen kaybetmiştim.Dİş köküm çene kemiğimle sevişmiş birleşmişler zorlu, mini bi ameliyat gecirdim. Şahane dişçim (necip şen) mükemmel bir iş çıkardı ama; inanın ben de öle. Çenemdeki eklem bozukluğu sebeb-iylen zaten cok fazla açık tutamadığım için çok ama çok zorlansamda asıl konunun içimdeki panik odasının depreşmesi oldu. Sabit ve beni zorlayan eylemler beni çok zorluyor, mesela elinizle sürekli bi şekilde aynı tempoda bana dokunursanız da aynı panik bi anda geliyor ve hırcınlaşabiliyorum. Doktorlar panik atak diyor ben; içime kocaman bi adam oturuyor ve kalkmak bilmediği gibi bütün sistemimi ele geciriyor diyorum.

Velhasıl, yüzüm şiş, sigara içmem yasak fakat içtim. Dikişlerimi haftaya aldıracağım, acıdan ağlamak çok acaip bir durum. Kadınsal günlerime çok az kaldığından ruhsal halim bu durumu zor atlattı.

Hayatta iyi bir dostunuz, tutkulu bir aşkınız, aşık oldugunuz bir mesleginiz ve mükemmel bir dişçiniz olsun:)) diyerek günün anlam ve önemini ağzımda biraz kan tadı, sayko soğuk eller biraz bas agrısı ile kapatırım.

5 yorum:

  1. of bilirim o duyguyu anestezi candır
    geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. saol abicik, seviyorum seni.

    YanıtlaSil
  3. bugün tanerle aynı anda arabayı sağ çekip delirdik ahahaa görmeliydin bugün oda erkek oldu ahhahaha:)

    YanıtlaSil
  4. owww hoşgeldin partisi yapalım o zaman şu dişim iyileşsin tam gülümedim tam bi kahkaha atacağım ahhaa:)))

    YanıtlaSil
  5. eczaneye gidip tansiyonunu filan ölçtürdük ama işin en bomba yanı aynı anda atack geçirdik ben arabayı sağ çek diyorum meğer o zaten arabatyı sağ çekmiş bana olm araba zaten sağda diyor

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.